050 590 8810 mika@rbm-rakennus.fi

RBM-Rakennus

Pohjatyöt,
maansiirto, kaivuu

Soita
050 590 8810

l

Ota
Yhteyttä

Salaojat, maisemointi, sadevesijärjestelmät, jätevesijärjestelmät…

Pohjatyöt, maansiirto, kaivuutyöt

RBM-Rakennus toteuttaa erilaisia kaivuutöitä ja maanrakennustöitä. Kauttamme saa myös eri maarakennusaineiden toimitukset. Teemme niin kodin kuin kesämökin pohjatyöt ja rakennusprojektiin liittyvät kaivuu-, vesi- ja viemäröintityöt sekä pihojen raivaukset kuin maisemoinnit.

Työt toteutamme turvallisesti ja vastuullisesti ammattitaitoisella henkilökunnalla ja nykyaikaisella kalustolla.

Kohteita

  • RPerustukset, pohjatyöt kaikenlaisiin kohteisiin
  • RSalaojitus, salaojien kaivuut
  • RSadevesijärjestelmien kaivuutyöt
  • RPihojen maisemointi
  • RPuun kaato ja tontin raivaus
  • RMaa-aineksen siirto ja kuljetus

Perustukset, pohjatyöt kaikenlaisiin kohteisiin

Perustukset ja pohjatyöt kaikenlaisiin kohteisiin. Nämä kattavat maanrakennustyöt luovat vankan ja tasaisen perustan rakennukselle. Tämä työ sisältää maan kaivamista, tasoittamista ja tarvittavien salaojien sekä viemäröintien asentamista. Tämän kaltaisen työn tavoitteena on varmistaa rakennuksen kestävyys ja vakaus.

Salaojitus, salaojien kaivuut

Salaojitus ja salaojien kaivuut ovat maanrakennustöitä, joilla varmistetaan rakennusten tai alueiden kuivatus. Tämä työ sisältää salaojaputkien asentamisen maan alle, jotta pohjavedet ja sadevedet saadaan johdatettua pois. Salaojituksen tavoitteena on ehkäistä kosteusvaurioita ja pitää rakenteet kuivina ja vakaina.

Sadevesijärjestelmien kaivuutyöt

Sadevesijärjestelmien kaivuutyöt ovat maanrakennustöitä, joilla varmistetaan tehokas sadeveden poisto ja hallinta rakennuksen tai alueen ympärillä. Tämä työ  sisältää sadevesijohdotuksen asentamisen maan alle sekä tarvittavat kaivuutyöt putkien sijoittamiseksi ja erilaiset maanmuokkaukset niiden ympärillä. Sadevesijärjestelmien kaivuutöiden tavoitteena on ohjata sadevesi pois rakennuksen perustuksilta ja varmistaa kuivat ja turvalliset olosuhteet.

Pihojen maisemointi

Pihojen maisemointi pitää sisällään kasvillisuuden istuttamista, nurmikon perustamista ja hoitoa, kulkuväylien asentamista ja pintamateriaalien levittämistä. Pihojen maisemointityön tarkoituksena on luoda kaunis ja toimiva ulkoalue asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Maanrakennustyöt

Puun kaato ja tontin raivaus

puunkaato ja tontin raivaus sisältävät puiden ja kasvillisuuden poistamista tontilta. Tavoitteena on avata tilaa rakennushankkeille tai parantaa maisemaa. Puunkaadon hyödyt sisältävät turvallisuuden parantamisen, tilan luomisen uusille istutuksille ja maiseman kohentamisen. Lisäksi voidaan poistaa sairaita tai vaurioituneita puita.

Maa-aineksen siirto ja kuljetus

Maa-aineksen siirto ja kuljetus käsittävät toimenpiteitä, joilla siirretään maata tai muita maa-aineksia paikasta toiseen. Tämä voi sisältää esimerkiksi maan kaivamista, kuormaamista kuljetuskalustoon ja kuljettamista määränpäähän sekä maan purkamista ja levittämistä haluttuun kohteeseen. Tavoitteena on siirtää maa-ainesta tarvittavalla tavalla ja varmistaa sen asianmukainen sijoittaminen ja käyttö.

Mökin rakentaminen Turun saaristossa
Uudisrakentaminen

Omakotitalot, mökit, autotallit, piharakennukset jne. Avaimet käteen -periaatteella

Talojen korjaustyöt
Korjausrakentaminen

Mm. Talojen, mökkien ja hallien laajat peruskorjaukset ja rakenteiden korjaukset ja muutokset

Keittiöremontit Turun seudulla
Remontit, saneeraus

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, kodin remontit, mökkiremontit…

RBM-Rakennus Oy

Toteutuneita Rakennuskohteita

;

Uudisrakentaminen

Kesämökki ja saunarakennus pitkästä tavarasta.
Pohjatöistä lähtien 130m2

;

Korjausrakentaminen

Vanha hirsirunkoinen puutalo
Seinät, katot sekä lisäosa 120m2

;

Remontointi

Huoneistoremontti kerrostalossa
mm. keittiöremontti, saunan rakentaminen