050 590 8810 mika@rbm-rakennus.fi

RBM-Rakennus

Peruskorjaus,
rakenteiden korjaus,
Julkisivuremontti…

Soita
050 590 8810

l

Ota
Yhteyttä

Peruskorjaukset, julkisivuremontit, seinäremontit, kattoremontit …

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen on RBM-Rakennuksen erityisosaamista, ja me olemme luotettava kumppani laajojen peruskorjaushankkeiden toteuttamisessa niin taloissa, mökeissä kuin halleissakin. Olipa tarpeena seinä- tai kattoremontti, tarjoamme kattavan palvelupaketin alusta loppuun.

Toiminta-alueena Varsinais-Suomi

Kaarina, Turku, Paimio, Masku ja Turun Saaristo ovat esimerkkejä alueista, joissa olemme toteuttaneet urakoita.

Yli 30-vuoden kokemus alalta takaa ammattimaiset toimintatavat ja laadukkaan työnjäljen.

 

Pyydä tarjous

Kohteita

  • RLaajat peruskorjaukset
  • RJulkisivun korjaus
  • RRakenteiden korjaus
  • RRakenteiden muutostyöt
  • RSeinien siirto
  • RKattojen ja kattorakenteiden korjaus

Laajat peruskorjaukset

Laajat peruskorjaukset ovat kokonaisvaltaisia remontteja ja uudistuksia rakennuksen eri osa-alueilla, kuten sisäpinnoissa, rakenteissa ja ulkoisissa elementeissä. Sisältää esimerkiksi putki- ja sähkötyöt, lattioiden ja seinien uusimisen sekä tarvittaessa jopa rakenteiden vahvistamisen. Laajat peruskorjaukset pyrkivät parantamaan rakennuksen toimivuutta, turvallisuutta ja esteettistä ilmettä.

Julkisivun korjaus

Julkisivun korjaukset ovat toimenpiteitä, joilla parannetaan rakennuksen ulkokuoren kuntoa ja ulkonäköä. Tähän sisältyy vaurioiden korjausta, kuten halkeamien ja rapautumisen paikkaamista, sekä tarvittaessa materiaalien uusimista tai vaihtamista. Julkisivun korjaustyön tavoitteena on varmistaa rakennuksen ulkokuoren tiiviys, kestävyys ja esteettinen ilme.

Rakenteiden korjaus

Rakenteiden korjauksien on tarkoitus parantaa tai palauttaa rakennuksen rakenteellista kestävyyttä ja turvallisuutta. Tämä työ voi sisältää vaurioituneiden materiaalien korjaamista tai vaihtamista sekä perustusten tai seinärakenteiden vahvistamista tarpeen mukaan. Rakenteiden korjaustyön tavoitteena on varmistaa rakennuksen pitkäikäisyys ja vakaus.

Rakenteiden muutostyöt

Rakenteiden muutostöiden tarkoituksena on muokata rakennuksen rakenteita vastaamaan uusia tarpeita ja käyttötarkoituksia. Tämä voi sisältää esimerkiksi seinien purkua, uusien väliseinien rakentamista tai muiden rakenteiden muokkausta. Rakenteiden muutostöiden tavoitteena on saavuttaa toimiva ja tehokas tilankäyttö.

Seinien siirto

Seinien siirtotyö tarkoittaa olemassa olevien seinien muuttamista tai poistamista tilan pohjaratkaisun uudelleenjärjestelyä varten. Tämä sisältää seinärakenteiden purkamista, uusien seinien rakentamista ja tarvittavia muutostöitä. Seinien siirtotyön tavoitteena on tilankäytön tehokkuuden parantaminen ja tarpeiden muuttuviin vaatimuksiin vastaaminen.

 

Kattojen ja kattorakenteiden korjaus

Kattojen ja kattorakenteiden korjaustyö sisältää toimenpiteitä, joilla varmistetaan katon kestävyys ja tiiviys. Tämä työ sisältää vaurioituneiden kattomateriaalien korjausta tai vaihtoa sekä kattorakenteiden vahvistamista tarpeen mukaan. Kattojen ja kattorakenteiden korjaustyön tavoitteena on estää kosteusvaurioita ja varmistaa katon pitkäikäisyys.

Mökin rakentaminen Turun saaristossa
Uudisrakentaminen

Omakotitalot, mökit, autotallit, piharakennukset jne. Avaimet käteen -periaatteella

Keittiöremontit Turun seudulla
Remontoinnit, saneeraus

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, kodin remontit, mökkiremontit…

Maansiirto, Kaivinkonetyöt

Pihojen maisemointi, sadevesijärjestelmien kaivuu, salaojakaivuutyöt

RBM-Rakennus Oy

Toteutuneita Rakennuskohteita

;

Uudisrakentaminen

Kesämökki ja saunarakennus pitkästä tavarasta.
Pohjatöistä lähtien 130m2

;

Korjausrakentaminen

Vanha hirsirunkoinen puutalo
Seinät, katot sekä lisäosa 120m2

;

Remontointi

Huoneistoremontti kerrostalossa
mm. keittiöremontti, saunan rakentaminen