050 590 8810 mika@rbm-rakennus.fi

RBM-Rakennus Turku

Korjausrakentaminen,

Peruskorjaukset

 

Soita
050 590 8810

l

Ota
Yhteyttä

Laajat peruskorjaukset, seinäremontit, kattoremontit …

Korjausrakentaminen Turku

Korjausrakentaminen on RBM-Rakennuksen erikoisalaa, ja olemme luotettava kumppani laajojen peruskorjausten toteuttamisessa taloissa, mökeissä ja halleissa. Olipa tarve seinä- tai kattoremonteille, tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua projektin alusta loppuun. Kokenut tiimimme hallitsee sekä seinä- että kattoremontit ja takaa, että rakennuksesi saa uuden, kestävän ilmeen.

Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa apua rakenteiden korjauksissa ja mahdollisissa muutostöissä. Riippumatta siitä, onko kyseessä julkisivujen korjaus, rakenteiden vahvistaminen tai muu korjausrakentamisen tarve, voit luottaa ammattitaitoomme ja sitoutumiseemme laatuun.

Katso myös remontointipalvelumme täältä!

Kohteita

  • RLaajat peruskorjaukset
  • RJulkisivun korjaus
  • RRakenteiden korjaus
  • RRakenteiden muutostyöt
  • RSeinien siirto
  • RKattojen ja kattorakenteiden korjaus

Laajat peruskorjaukset

Laajat peruskorjaukset käsittävät kokonaisvaltaisia remontteja ja uudistuksia rakennuksen eri osa-alueilla, kuten rakenteissa, sisäpinnoissa ja ulkoisissa elementeissä. Tämä saattaa sisältää esimerkiksi putki- ja sähkötyöt, lattioiden ja seinien uusimisen sekä tarvittaessa jopa rakenteiden vahvistamisen tai muutokset tilojen käyttötarkoituksessa. Nämä pyrkivät parantamaan rakennuksen toimivuutta, turvallisuutta ja esteettistä ilmettä.

Julkisivun korjaus

Julkisivun korjaukset kattavat toimenpiteet, joilla parannetaan rakennuksen ulkokuoren kuntoa ja ulkonäköä. Tähän sisältyy vaurioiden korjausta, kuten halkeamien ja rapautumisen paikkaamista, sekä tarvittaessa materiaalien uusimista tai vaihtamista. Tavoitteena on varmistaa rakennuksen ulkokuoren tiiviys, kestävyys ja esteettinen ilme.

Rakenteiden korjaus

Rakenteiden korjaukset pyrkivät parantamaan tai palauttamaan rakennuksen rakenteellista kestävyyttä ja turvallisuutta. Tämä voi sisältää vaurioituneiden materiaalien korjaamista tai vaihtamista sekä perustusten tai seinärakenteiden vahvistamista tarpeen mukaan. Tavoitteena on varmistaa rakennuksen pitkäikäisyys ja vakaus.

Rakenteiden muutostyöt

Rakenteiden muutostyöt ovat toimenpiteitä, joilla muokataan rakennuksen rakenteita vastaamaan uusia tarpeita tai käyttötarkoituksia. Tämä voi sisältää seinien purkua, uusien väliseinien rakentamista tai muiden rakenteiden muokkausta. Tavoitteena on saavuttaa toimiva ja tehokas tilankäyttö.

Seinien siirto

Seinien siirto tarkoittaa olemassa olevien seinien muuttamista tai poistamista tilan pohjaratkaisun uudelleenjärjestelyä varten. Tämä sisältää seinärakenteiden purkamista, uusien seinien rakentamista ja tarvittavia muutostöitä. Tavoitteena on tilankäytön tehokkuuden parantaminen ja tarpeiden muuttuviin vaatimuksiin vastaaminen.

Kattojen ja kattorakenteiden korjaus

Kattojen ja kattorakenteiden korjaus sisältää toimenpiteitä, joilla varmistetaan katon kestävyys ja tiiviys. Tämä sisältää vaurioituneiden kattomateriaalien korjausta tai vaihtoa sekä kattorakenteiden vahvistamista tarpeen mukaan. Tavoitteena on estää kosteusvaurioita ja varmistaa katon pitkäikäisyys.

Uudisrakentaminen

Omakotitalot, mökit, autotallit, piharakennukset jne. Avaimet käteen -periaatteella

Remontoinnit, saneeraus

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit, kodin remontit, mökkiremontit…

Maansiirto, Kaivinkonetyöt

Pihojen maisemointi, sadevesijärjestelmien kaivuu, salaojakaivuutyöt

RBM-Rakennus Oy

Toteutuneita Rakennuskohteita

;

Uudisrakentaminen

Kesämökki ja saunarakennus pitkästä tavarasta.
Pohjatöistä lähtien 130m2

;

Korjausrakentaminen

Vanha hirsirunkoinen puutalo
Seinät, katot sekä lisäosa 120m2

;

Remontointi

Huoneistoremontti kerrostalossa
mm. keittiöremontti, saunan rakentaminen